Online dating virker hos oss

en mann som søker en kvinne
Angi alder
forrige steg
Ved å klikke på knappen ovenfor, gir du ditt uttrykkelige samtykke til vår Personvernpolicy, inkludert bruken av profilering for å finne dine matcher og du godtar våre Brukervilkår

Kvalitet i alle ledd

Hos oss møter du single folk som er klare for kjærlighet. Derfor kan du være sikker på seriøsitet og bedre matcher. På noen datingsider i Norge kan det hele noen ganger bli for useriøst, fordi noen bruker det som ren underholdning. Det er ikke tilfellet her. Hvis du vil se hvem du kan møte, så er det bare å opprette en gratis profil i dag!

Online dating i Norge er populært

Populariteten av online dating i Norge har eksplodert de siste årene, og det er rett og slett fordi det virker. Veldig mange mennesker har funnet den store kjærligheten her hos oss, i tillegg til andre steder. Det har de fortalt deres single venner som også leter etter kjærligheten, og ryktet sprer seg som en steppebrann, og har nå endelig nådd frem til deg. Vi vil veldig gjerne hjelpe deg med å finne en kjæreste eller partner. Det hele starter med at du oppretter en profil. Deretter finner vi den beste matchen i arkivene våre, slik at du kan se hvem du kan møte. Når du endelig er klar, så er det bare å ta kontakt og bli bedre kjent med dem. Det tar ikke lang tid før du er på en ordentlig date, og dere forhåpentligvis blir dødsforelska i hverandre.

Flørt og date når det passer for deg

Det kan være utrolig stressende å lete etter kjærligheten. Mange har tilbrakt uendelig mange timer på byen på leting etter den eneste ene. Det kan i og for seg være morsomt, men det kan også bli stressende i lengden. Spesielt hvis resten av venninneflokken eller kameratgjengen har kjærester eller partnere. Da føler man seg som etternøleren som de andre synes synd på, og som de hele tiden absolutt skal introdusere fremmede mennesker for. Det er helt sikkert i beste mening, men noen ganger kan man bare få nok.

Date på dine egne premisser

I tillegg er det dyrt å være ute på byen hver eneste helg, og barer, diskoteker og nattklubber egner seg heller ikke til å bli kjent med noen nye mennesker uansett. Musikken er altfor høy, og alkoholinntaket ofte likeså. Det er aldri noen god start. Hvis du registrerer deg hos oss så kan du skrive med dem du gjerne vil, i ro og mak og på dine egne premisser. I tillegg bestemmer du dessuten også hvor mange du gjerne vil kommunisere med samtidig. Det er ingen som sier det bare skal være én om gangen? Faktisk anbefales det å ikke bare fokusere på én, men heller ta det stille og rolig, og ikke satse alt på ett kort. Hos oss sitter du trygt bak skjermen, og du kan være deg selv, i pysjen eller i festantrekket. Du bestemmer.

En god profiltekst er viktig

Det finnes mange gode tips til en god profil, men det viktigste er at profilen vekker de andre singlene på vår online datingside sin interesse, og få dem til å henvende seg til deg. Likevel må du ikke føle deg presset til å skrive en lang roman om deg selv. Ofte er det faktisk bedre å skrive kort og presist. Det er heller ingen krav om at du skal være kreativ og humoristisk. Du bør bare virke menneskelig overfor de andre singlene på datingsiden vår. Teksten skal ikke skape et glansbilde av deg selv. En god tommelfingerregel er å ha vennene dine i bakhodet når du skriver. Hvis du plutselig tenker ”hva i all verden ville vennene mine synes om denne setningen”, så bør du stoppe. Bare vær ærlig, slik at du kan slappe av og ikke behøver å tenke på at du skal leve opp til noen falske forventninger når du først går på date med noen.

Et godt bilde er viktig

I tillegg til teksten så må du selvfølgelig også ha et bilde, og regelen om at det ikke skal være et glansbilde gjelder selvfølgelig også her. Hvis du ikke har et relativt nytt bilde av deg selv, så få tatt et nytt. Bildet skal selvfølgelig være et bilde du selv også liker, men ikke slik at du ikke er til å kjenne igjen. Ingen har lyst til å møte noen de ikke kjenner igjen etter god kommunikasjon på nettet.

Populære sider