10 tegn på tiltrekning

en mann som søker en kvinne
Angi alder
forrige steg
Ved å klikke på knappen ovenfor, gir du ditt uttrykkelige samtykke til vår Personvernpolicy, inkludert bruken av profilering for å finne dine matcher og du godtar våre Brukervilkår

Å se om en fyr virkelig liker deg eller ikke kan være vanskelig å bedømme. Er han bare høflig, men ønsker egentlig at han kunne gå hjem? Eller er han bare litt sjenert og redd for å si noe, i tilfelle han blir avvist? Hvis du har lyst til å vite om han er interessert i deg eller ikke, så kan du lese med videre her. Nedenfor kan du nemlig lese om 10 forskjellige signaler som viser tegn på tiltrekning.

Føttene sier alt

Tro det eller ei, men du kan faktisk se om det er en tiltrekning mellom mennesker bare ved å kikke på føttene. Hvis føttene peker mot en person, så er det et tegn på at personen er tiltrukket av han eller henne. Hvis føttene peker bort fra personen, så er det et tegn på at han eller hun er klar til å gå.

Rolige bevegelser

Hvor fort en person beveger seg kan fortelle deg om han eller hun liker deg eller ikke. Hvis bevegelsene er kjappe og kantete, så er det et tegn på nervøsitet, men hvis bevegelsene er rolige, langsomme og avslappede, så viser det at personen er akkurat der han vil.

Han lener seg mot deg

Et av de tydeligste tegn på tiltrekning er at han lener seg mot deg. Hvis du har lyst til å vise at du virkelig er tiltrukket av noen, så er det bare å lene seg lett mot han eller henne. Husk dog på ikke å lene deg for mye, slik at du invaderer personens private sfære. Det hele handler egentlig bare om å vise at et kyss ikke er helt utelukket.

Lett berøring

Hvis noen tar deg lett på skulderen eller så vidt rører hånden din, så er det ofte et tegn på tiltrekning mellom to mennesker. Den som rører ved deg kan virke helt uskyldig, men det kunne godt være et lite forsøk på å se hvordan du reagerer, og se om det er muligheter for litt mer fysisk kontakt.

Øyekontakt er alltid bra

Hvis han beholder øyekontakten litt lenger enn normalt, så er det et av de aller tydeligste tegnene på at han er tiltrukket av deg. Du vet det sikkert selv også, at hvis du gjerne vil la noen vite at du er tiltrukket av dem, så holder du øyekontakten litt lenger enn du ellers ville. Den aller beste måten å la noen vite at du liker dem på, er å gjøre det igjen rett etterpå. Nå er det selvfølgelig viktig å huske på at det ikke skal være noen stirrekonkurranse, men heller hyppige og litt for lange blikk.

Drei hele kroppen mot en du liker

Når du gjerne vil at noen skal vite at du er interessert i dem, skal du dreie hele forsiden av kroppen mot den du gjerne vil ha. Hvis du hele tiden vender kroppen litt bort fra personen, så er det sannsynlig at du heller vil være et annet sted – og sånn er det jo selvfølgelig for andre også. Så hvis du legger merke til at han vender seg med hele kroppen mot deg, så er det et tegn på interesse fra hans side.

Hør på tonen i stemmen

Både menn og kvinners stemmer forandrer seg litt når de er tiltrukket av det motsatte kjønn. En mannsstemme blir dypere og mer melodiøs, mens kvinnene får et litt høyere stemmeleie, samtidig som det blir mykere og mer sexy. Dette er en ubevisst måte å vise sin maskulinitet for mannen, mens kvinnen forsterker sin femininitet.

Berøring i ansiktet

Når folk blir tiltrukket av en annen så har de en tendens til å berøre ansiktet til den de er tiltrukket av. Hvis de selv stryker sine egne kinn eller glatter håret mens de snakker til deg, så kan det være et tegn på at de er litt flaue over deres egen tiltrekning, eller at de prøver å fange oppmerksomheten din.

Speiling av hverandres bevegelser

Hvis han speiler bevegelsene dine så er det et tegn på tiltrekning. Hvis for eksempel du setter albuene sine på bordet, og han andre gjør det samme, så er det et tegn på at han er interessert. Det samme gjelder hvis du legger bena i kors, folder hendene, hviler hodet i hendene og så videre. Hvis han matcher tempoet og takten din når dere spaserer sammen, så kan du være rimelig sikker på at han liker deg.

Et ekte smil

De fleste av oss kjenner igjen et ekte smil når vi ser det, og som oftest er det et felles smil. Med andre ord, dere smiler sammen. Et lite og kjapt smil kan virke arrogant og falskt, mens et smil som er for langt bare er merkelig. Det ekte og delte smilet sier det hele.

Populære sider