Online datingtips i Norge

en mann som søker en kvinne
Angi alder
forrige steg
Ved å klikke på knappen ovenfor, gir du ditt uttrykkelige samtykke til vår Personvernpolicy, inkludert bruken av profilering for å finne dine matcher og du godtar våre Brukervilkår

Dating har beveget seg til nettet

For mange av oss er online dating fortsatt en ny metode for å finne kjærligheten. Ja, det har eksistert i mange år, men av ulike årsaker registreres tusenvis av oss i disse tider på en norsk datingside for aller første gang. Så hva kan vi lære fra en datingverden som har beveget seg online?

Mange potensielle matcher

I begynnelsen kan du ikke alltid regne med at den første potensielle matchen også er den helt riktige for deg. I stedet bør du prøve å holde alle dørene åpne for å velge mellom flere potensielle matcher, slik at du finner den helt riktige. Online dating betyr nettopp at du kan interagere med flere personer samtidig, så du bør heller aldri gå ut fra at en potensiell partner kun snakker med deg. Eksklusivitet eksisterer selvfølgelig, men du bør aldri regne med det, hvis ikke det er noe du og den andre har avtalt. Når du syns det er på tide å bli bedre kjent med den andre personen, så sørg for å ha en ordentlig samtale om det.

Kunsten å promovere seg selv på norske datingsider

Online dating innebærer et element av personlig selvpromotering. Du er nødt til å forstå hvem du er, og hvordan du virkelig ser ut. Din profil skal beskrive deg og ikke den personen du skulle ønske du var, og bildene dine bør også vise hvordan du faktisk ser ut. De skal selvfølgelig være sjarmerende og velvalgte, men du må forstå forskjellen mellom et bra bilde av deg selv, og et som faktisk ikke likner deg. Hvis du er i tvil, så bruk alltid et nyere bilde av deg selv, eller spør en god venn om råd.

Alle blir nervøse

Mange single, uansett alder, kjøn, bakgrunn eller utseende, kan bli nervøse når det gjelder dating. Så husk å være snill mot dem du dater. Det er aldri en god idé å kritisere folks profiler eller rakke ned på noen. Hvis du ikke er enig med noe noen har eller sier på profilen deres, så må du ikke henge dem ut. Enten skal du akseptere det, eller så må du ignorere det. For folk som er helt ferske kan det ha kostet mange krefter å opprette en profil på en av de mange norske datingsidene, særlig hvis de har skullet samle nok mot til seg først. Derfor skal du respektere andres profiler, og de vil også respektere din. Med det i mente, så prøv å være oppmerksom på andre menneskers følelser. Vær alltid ærlig omkring dine intensjoner og ønsker.

Selvbevissthet er en viktig egenskap

Mange mennesker har en lang liste over hva de forventer av deres fremtidige partner. Vi kan alle beskrive hvor høye de skal være, eller hvilken hårfarge de bør ha, men er det virkelig viktig? For mange er slike forestillinger om den perfekte partneren et resultat av at man har gått og fantasert om fremtidens partner i all den tiden man har vært singel. Men det kommer helt naturlig at disse preferansene blir mindre viktige når man plutselig står overfor en snill og sympatisk potensiell partner som gjør deg mo i knærne. Det man skal passe på, er å gå på kompromiss med de indre verdiene man har, siden de utgjør et viktig grunnlag i et forhold. Det kan hende man er litt blendet av følelser i starten, og man velger å se litt bort fra det. Likevel, man må alltid være rasjonell, da dette på lenger sikt er det som er med til å oppbygge et sunt og velfungerende forhold, i mange tilfeller.

All dating krever tid

Mens online dating kan virke som en kjapp løsning, så er enhver form for dating tidkrevende. Du håper å finne en fremtidig partner, en person å dele livet med, og det er selvfølgelig en viktig beslutning å treffe. Derfor er du nødt til å investere tid i å finne den helt riktige. Det er likevel en balansegang, for man må også passe på med å være for forsiktig og alvorlig, og behandle det å date som en fulltidsjobb. Til tross for det, du behøver fortsatt den nødvendige tiden for å finne kjærligheten online. Finn en måte å innordne online dating i fritiden din. Lag en kopp te, sett deg foran datamaskinen din og kom i gang.

Gjør det til en hyggelig opplevelse

Du kan til og med involvere en god venn som også leter etter kjærligheten online. Her kan dere sitte sammen og spørre hverandre om råd. Husk også å sjekke profilen din ofte, da en potensiell partner muligvis kan få inntrykk av at du ikke er interessert hvis du lar personen vente for lenge.

Populære sider