Hvordan man flørter på nettet

en mann som søker en kvinne
Angi alder
forrige steg
Ved å klikke på knappen ovenfor, gir du ditt uttrykkelige samtykke til vår Personvernpolicy, inkludert bruken av profilering for å finne dine matcher og du godtar våre Brukervilkår

Gode råd til flørting

En gryende flørt trives best ved like deler tålmodighet, oppmerksomhet og seksuell spenning. Som en singel som søker en partner, så er det veldig viktig å balansere alle 3 elementene for å opprettholde interessen. Dette gjelder selvfølgelig også når du skal flørte på nettet.

Tiltrekning gjør en nervøs

Å snakke med mennesker man ikke kjenner, er ikke det samme som å snakke med mennesker man ikke kjenner som man er fysisk tiltrukket av. Det skjer et eller annet merkelig når vi føler at vi kunne risikere noe i møte med en annen person. Da kan det plutselig bli litt farlig, syns man.

Vær selvsikker når du flørter online

Hvis du pleier å flørte, så vet du godt at veldig ofte er den beste flørten nettopp den hvor det sies tullete ting og det hele er litt farlig. Dette er noe som ingen synes er noe annet enn helt normalt. Den slags samtale hvor det foregår mye mellom linjene, og man dermed får skapt sin helt egen lille boble, er noe av det mest spennende som finnes. Det er også dette vi higer etter når vi oppretter en profil på en datingside. Selvsikkerheten gjør at du på ingen måte kunne drømme om å ta det personlig hvis han eller hun du har lyst til å flørte med ikke flørter tilbake. Ei heller vil det da være en krisesituasjon dersom den du flørter med ender opp med bare å forbli en flørt.

Vær tålmodig

Splætt! Det var lyden av en flørt som ble knust.Det kan også hende at du har noen faste innledende manøvrer du velger blant, og som fungerer fint når det kommer til å få bekreftet eller avkreftet signalene fra den du gjerne vil flørte med. Du vil gjerne ha et svar så fort som mulig, om det her blir til noe eller ikke, for ingen har jo lyst til å kaste bort tiden! På listen over veldig usjarmerende setninger sagt i en datingsammenheng, ligger ”Jeg gidder ikke å kaste bort tida” helt der oppe i toppen. På verstinglista finner du også setninger som ”Jeg gidder ikke flere gærne kvinnfolk” og ”Hvis du er en player, så kan du bare glemme det”. Det finnes helt sikkert mange eksempler der ute, noen du helt sikkert kjenner selv også. Det er greit og reelt nok, men det er altså aldri noen som har blitt sjarmert i senk av noen som breker høylytt som alle de tingene som er uønskede. Man skal heller fokusere på hva man faktisk gjerne vil ha i stedet for. Det kreves litt mer av deg å gjøre det, men resultatet er en større sjanse for faktisk å finne en partner.

Fortsett med flørtingen

Hvis du pleier å flørte, så vet du også at en av de viktigste tingene for et sunt kjæresteforhold er evnen til å nyte og fortsette med den flørtingen med hverandre. Ser du på flørting som et slags forspill, noe man gjør mens man dater, for å få en date, en kjæreste eller for å få den der daten til å ende i senga med deg, så er det noe annet. Da kan det faktisk godt vise seg at du ville ha vansker med å være tålmodig nok til at det overhodet kunne rekke å skje. Flørt består av rimelig mye tvetydighet og oppmerksomhet, og selvfølgelig: oppmerksomhet på tvetydighet. En god porsjon av å lese mellom linjene, en invitasjon til å leke – men uten et uttalt krav om å få noe annet tilbake. Den ligger bare mellom linjene, forventningen, som en åpen invitasjon.

Hva er en god flørt for deg?

Når går man egentlig over grensen? Du kan jo alltids bruke ”Jeg har en venn..” tilgangen til det hele. Så kan emnet utforskes, uten at det hele blir for personlig og privat for fort, og flørten kan få lov til å utfolde seg mellom koppene på cafébordet, stjålne blikk og hender som snart møtes.

Populære sider